28. decembrī, plkst. 18.00, Kuldīgas kultūras centrā notiks TDA “Venta” sarunu vakars “Atkalsatikšanās dejā”. Sarunu vakars ir Latvijas Kultūras akadēmijas Latvijas Kultūras koledžas 3. kursa studentu Nikolas Kerenas un Emīla Kalenda kvalifikācijas darbs.

Pasākumā par pagājušajā piecgadē piedzīvoto stāstīs tautas deju ansambļa bijušie un esošie dalībnieki, repetitores Ance Gulbe un Agate Hartmane, kā arī TDA „Venta” vadītāja Zita Serdante.

Sarunu vakarā skatītāji, kā arī paši tautas deju ansambļa dejotāji atskatīsies uz  piecgades spilgtākajiem momentiem videoformātā. Izdzīvosiet dziesmu un deju svētku lielkoncertu, mūsdienu deju uzveduma „Tā daļa visuma” mēģinājumu norisi un koncerta burvību, atskatīsieties uz TDA „Venta” 55 gadu jubilejas koncertu, kā arī uzzināsiet kas ir sakāms viesu deju horeogrāfiem no Gruzijas un Latvijas par TDA „Ventu”. Skatītājus priecēs arī dejotāju, repetitoru un vadītājas sarunas, kurās uzzināsiet vairāk par dejas specifiku, tautas deju ansambļa iekšējiem un ārējiem notikumiem, kā arī dažādiem atgadījumiem un kuriozem mēģinājumu un koncertu laikā. Sarunu vakarā iekļautas arī vairākas dejas, kuras izpildīs TDA „Venta”.

Sarunu vakars ir Latvijas Kultūras akadēmijas Latvijas Kultūras koledžas 3. kursa studentu Nikolas Kerenas un Emīla Kalenda kvalifikācijas darbs.

Pasākums notiks klātienē, „zaļajā režīmā”, tas nozīmē, ka pasākuma apmeklētājiem būs jāuzrāda sadarbspējīgs Covid-19 vakcinācijas vai pārslimošanas sertifikāts ar personu apliecinošu dokumentu.

Pasākums ir bezmaksas, un pasākuma apmeklētāju skaits ir ierobežots! Ieeja no plkst. 17:00.

Atpakaļ uz jaunumiem