27. oktobrī plkst. 17.00 ar izcilu mūziķu sastāvu, jaunām kompozīcijām un skaņuplates prezentāciju Kuldīgas kultūras centrā viesosies Toma Rudzinska akustiskais kvartets.

Toms Rudzinskis (Latvija) – saksofoni, kompozīcijas

Tarek Yamani (Libāna) – klavieres

Igor Spallati (Itālija/Vācija) – kontrabass

Ivars Arutjunjans (Latvija) – bungas

Kvarteta sastāvā ar Tomu Rudzinski (saksofons, kompozīcijas) uzstāsies pasaulē atzītais libāņu džeza ceļradis, pianists Tareks Jamani (Tarek Yamani), viens no aktīvākajiem Berlīnes džeza skatuves pārstāvjiem, itāļu kontrabasists Igors Spalatī (Igor Spallati), un godalgotais latviešu džeza un ritmiskās mūzikas bundzinieks Ivars Arutjunjans.

Kvartets 2014. gadā izdeva pirmo albumu “ABRA”, kas 2015. gadā saņēma “Zelta mikrofons” nominācijas “Labākā debija” un “Labākais džeza mūzikas albums”. Jaunais albums seko Rudzinska albumam "ABYSS", kas 2023. gadā saņēma "Zelta Mikrofonu" kā "Labākais Džeza albums".

Toms Rudzinskis ir viens no Baltijas inovatīvākajiem džeza komponistiem un izpildītājiem. Starptautisku konkursu laureāts, Conservatorium van Amsterdam absolvents, ar savu unikālu skanējumu kā izpildījumā un kompozīcijās. Izdevis vairākus Latvijas un Dānijas mūzikas balvai nominētus albumus, plaši koncertējis visā pasaulē, pārstāv mūsdienu Latvijas džeza mūziķu paaudzi.
Biļetes  "Biļešu paradīzē" un Kuldīgas kultūras centra kasē.

Atpakaļ uz jaunumiem